اعلام شرایط پرداخت غرامت کشاورزان از سرمازدگی

اعلام شرایط پرداخت غرامت کشاورزان از سرمازدگی

به دلیل سرما و یخبندان و بارش برف در اوایل همین ماه که موجب بروز خسارات بسیاری در استان های شمالی کشور شد، روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی اعلام کرد: باغداران خسارت دیده که دارای بیمه نامه مرکبات می باشند، قبل از محو آثار خسارت به نزدیکترین شعبه اصلی و یا دفاتر شرکت های خدمات نرم افزار حسابداری بیمه کشاورزی مراجعه و اعلام خسارت نمایند. بدیهی است طبق تعهدات موجود در نرم افزار حسابداری بیمه نامه، گروه های بررسی خسارات باغ های آسیب دیده را بررسی و طبق جداول قانونی مصوب، خسارات وارده به دقت ارزیابی و برآورد خواهد شد.

نرم افزار حسابداری بیمه کاوش

هر سال بسیاری از باغداران مرکبات در موعد مقرر (آغاز فروردین تا نیمه اردیبهشت ماه هر سال) نسبت به بیمه باغ های خود اقدام می نمایند. حق بیمه سهم باغدار در هر هکتار از 530 هزار ریال تا 2 میلیون و 370هزار ریال و سقف غرامات پس از بررسی و تعیین خسارات وارده از 18 میلیون تا 70 میلیون ریال متغیر است. و در مورد بیمه تنه درختان مرکبات نیز شرایط بسته به سن درخت، میزان خسارت و شدت خسارت متفاوت بوده و محدوده غرامات از 25 تا 60 میلیون ریال در هکتار متغیر است. این در حالی است که حق بیمه پرداختی باغدار برای برخورداری از این پوشش حمایتی در محدوده 700 تا 960 هزار ریال در هکتار بوده و میزان کمک دولت نیز 68% است. ضمنا باغداران می توانند بیمه نامه محصول مرکبات شامل پرتقال، نارنگی، گریپ فروت، لیمو شیرین و لیمو ترش را خریداری نمایند و همچنین تنه درختان یاد شده را نیز تحت پوشش نرم افزار حسابداری بیمه قرار دهند. صندوق بیمه کشاورزی هم اکنون تعداد 153 فعالیت در بخش کشاورزی را در زیر بخش های منابع طبیعی، باغبانی، زراعت و دامپروری زیر پوشش حمایتی دارد.

در اساسنامه صندوق کشاورزی، رسالت این صندوق را انجام بیمه انواع محصولات کشاورزی، دام، طیور، زنبور عسل، کرم ابریشم و آبزیان پرورشی در مقابل خسارتهای غیر مترقبه از قبیل تگرگ، طوفان، باد گرم، خشکسالی، زلزله، سیل، سرمازدگی و یخبندان، آتش­ سوزی، صاعقه، آفات و امراض نباتی عمومی و قرنطینه­ ای، امراض واگیر حیوانی عمومی و قرنطینه­ ای و همچنین بیمه ابنیه، تأسیسات، مستحدثات، قنوات، چاه های آب کشاورزی، تأسیسات آبیاری، فعالیت های کشاورزی و عوامل تولید نظیر ماشین آلات، ابزار و ادوات کشاورزی در قبال حوادث بیمه پذیر به عنوان وسیله­ ای برای نیل به اهداف و سیاستهای بخش کشاورزی، اعلام شده است.

این مقاله توسط دپارتمان بیمه مجموعه نرم افزار حسابداری کاوش تهیه شده است، در پایان امیدوارم این مطلب مفید واقع شود.

نظرات

0 نظر ارسال نظر