شرکت ترانزیت

شرکت ترانزیت

مقدمه:

ترانزیت کلمه‌ای است که روزانه زیاد به گوش می رسد در این مقاله به توضیحی در مورد ترانزیت و شرکت های وابسته به آن می پردازیم.

کشور‌ها وابسته به موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی و نیروی انسانی، دارای ویژگی های مختلفی هستند. هر کشوری در صنعتی پیشتاز است، برخی کشور های در صنعت کشاورزی، برخی خودرو سازی، صنعت نفت، صنعت مد و زیبایی و ... بنابراین هر کشوری تولیداتی دارد که مازاد بر مصرف خودش و نیازمند ارسال به کشوری دیگر است و برخی کشورها به دلایل مختف نیازمند واردات برخی کالاها به کشور خود هستند.

شرکت ترانزیت

ترانزیت چیست؟

ترانزیت به معنای مبادلات کالایی از مبدا به مقصد است و با توجه به توضیحاتی که در بالا به آن اشاره شد، ترانزیت بین کشورها مختلف کاربرد فروانی دارد اما نکته قابل ذکر این است که ترانزیت مختص به خارج از کشور نیست و ترانزیت در داخل کشور نیز انجام می‌شود.

ترانزیت خارجی:

ترانزیت خارجی به حمل و نقل کالا از کشوری به کشور دیگر گفته می‌شود که به زبان ساده تر به آن واردات و صادرات گفته می‌شود. اساسا هر نوع مبادله ای که بین کشور ها انجام می‌شود را ترانزیت خارجی می‌گویند. در ترانزیت خارجی کالایی از کشوری با ارز بین المللی صادر می‌شود و کشور وارد کننده با توجه به توافق طرفین در قرارداد، بهای آن را پرداخت می‌کند. ترانزیت خارجی را ترانزیت بین المللی می نامند.

ترانزیت داخلی:

ترانزیت فقط در مبادلات بین کشورهای خلاصه نمی‌شود همانطور که در بالا به آن اشاره شد. ترانزیت داخلی امری رایج در داخل کشورها است به این صورت که کالایی از نقطه از کشور به نقطه ای دیگر ارسال می‌شود به عنوان مثال به دلیل شرایط جغرافیایی در جنوب کشور خرما تولید می‌شود و با استفاده از ترانزیت داخلی نرم افزار حمل و نقل به تمام نقاط کشور صادر می‌شود و بسیاری از محصولات از دیگر مناطق کشور به جنوب کشور وارد می‌شود.

روش های ترانزیت:

ترانزیت به روش های مختلفی انجام می‌شود از رایج ترین انواع ترانزیت می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • ترانزیت دریایی
  • ترانزیت هوایی
  • ترانزیت جاده ای
  • ترانزیت ریلی


ترانزیت دریایی:

ترانزیت دریایی روشی است که کلیه حمل و نقل ها از طریق راه های دریایی به وسیله کشتی انجام می‌شود.

ترانزیت هوایی:
ترانزیت هوایی روشی است که در آن مبادلات از طریق خطوط هوایی مشخص بین کشور ها صورت می گیرد.

ترانزیت جاده‌ای:
ترانزیت جاده‌ای بیشتر برای ترانزیت داخلی استفاده می‌شود اما برای کشورهای نزدیک به یکدیگر و کشور هایی که دسترسی به دریا ندارند هم از این روش برای صادرات و واردات استفاده می کنند.

ترانزیت ریلی:
یکی از امن ترین و کم هزینه ترین روش های ترانزیت است برای مقاصدی که دسترسی به حمل و نقل ریلی در آن وجود دارد.

نکته: صادرات و واردات محدود به یک روش ترانزیت نیست اغل اوغات زمانی که مبادله ای قرار است صورت بگیرد آن کالا به استفاده از ترانزیت جاده ‌ای به فرودگاه یا بندر تجاری حمل و نقل می‌شود سپس بعد از آن به وسیله کشتی یا هواپیما مرصوله ارسال می‌شود. همین روال ممکن است در مقصد صورت گیرد.

شرکت ترانزیت

مدیریت حمل و نقل:

مدیریت حمل و نقل یکی از مسائل مهم و با اهمیت برای شرکت های حمل و نقل و ترانزیتی است از این رو که با توجه به تعداد زیاد کالاهای ارسالی و تعدد ارسال کنندگان و دریافت کنندگان، کار را برای فعالان صنعت حمل و نقل دشوار کرده است.>

نکته:

در ترانزیت بین المللی برای خروج از کشور نیازمند به دریافت کد رهگیری سامانه بر خط سازی راهنامه بین المللی اداره کل حمل و نقل کشور است.

پیشنهادی ویژه برای شرکت های حمل و نقل بین المللی:

شرکت های حمل و نقل بین المللی در بحث نرم افزار حسابداری همواره با مسائلی از قبیل هزینه دموراژ، هزینه انبارداری و ... روبرو هستند و از طرفی دیگر مباحث مدیریت فراوانی نیز پیش روی آنها قرار دارد به عنوان مثال می‌توان به عدم آگاهی از اتمام اعتبار مدارک وسایل نقلیه و رانندگان آنها مثل کارت هوشمند، ویزا، بیمه و ...

مسئله ای که از همه بیشتر حائذ اهمیت است عدم آگاهی سریع از میزان بارگیری های روزانه و آخرین وضعیت بارنامه ها و کانتینرها (ترخیص شده، در حال بارگیری، خارج شده از مرز، تحویل شده و...)

با استفاده از نرم افزار مدیریت حمل و نقل بین المللی کاوش می‌توانید کلیه مشکلات مطرح شده را حل نمایید. مجموعه نرم افزاری کاوش با هدف کمک به توسعه و پیشرفت کسب و کارهای مختلف اقدام به طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای حسابداری و مدیریتی مختص مشاغل گوناگون کرده است. برای کسب اطلاع بیشتر از امکانات این نرم افزاها و دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان خبره این مجموعه می توانید اینجا کلیک کنید.

نظرات

0 نظر ارسال نظر