مقدمه:
بروزرسانی نرم افزار ها یکی از مسائل با اهمیت در دنیای برنامه های قابل نصب بروی سیستم عامل ها به شمار می رود. اساسا هر فناوری که با سیستم عامل ها ارتباط برقرار کند قابلیت بروزرسانی و آپدیت را دارد، حال این فناوری می تواند قطعه کدی در دستگاهی صنعتی باشد تا نرم افزاری که روی سیستم عاملی در حال اجرا است. مسئله اصلی این است که تمامی نرم افزار هایی که ارائه میشوند در ایده آل ترین حالت خود نیستند و همواره نکات و مواردی هست که نیاز به پیشرفت و بروز شدن دارند.
نکته: بروزرسانی نرم افزار دلیل بر این اصل نیست که در نرم افزار مشکلی وجود دارد، از این رو که بسیاری از بروزرسانی و آپدیت ها جهت تغییر ظاهر نرم افزار است و هیچی ارتباطی با هسته اصلی کد نویسی نرم افزار ندارند.

بروزرسانی چیست؟
انواع بروزرسانی:
به طور کلی بروزرسانی دارای چندین سطح مختلف می باشد. بروزرسانی ها وابسته به اینکه در چه سطحی از نرم افزار تغییرات ایجاد میکنند تقسیم بندی میشوند. از متداول ترین سطح های بروزرسانی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بروزرسانی زیرساختی
- بروزرسانی تجربه کاربری
- بروزرسانی رابط کاربری
بروزرسانی زیرساختی:
در بروزرسانی زیرساختی در هسته اصلی کدهای برنامه نویسی نرم افزار حسابداری، تغییرات ایجاد شده است. این تغییرات به منظور تغییر کارکرد نرم افزار نیست بلکه نشان دهنده بهینه شدن و افزایش سرعت نرم افزار است. گاها در حالت های خاص نرم افزار در برخی مواقع ممکن است کارایی 100 درصد خود را نداشته باشد اینجاست که بروزرسانی زیر ساختی موجب بهبود عملکرد نرم افزار میشود.
بروزرسانی تجربه کاربری:
در بروزرسانی تجربه کاربری پشنهاداتی که کاربران به طراحان نرم افزار ارائه میدهند بعد از بررسی توسط کارشناسان، در نرم افزار اعمال میشوند. بروزرسانی تجربه کاربری یکی از متداول ترین نوع های بروزرسانی نرم افزار حسابداری به شمار بحساب میآید زیرا این کاربران هستند که با نرم افزار کار میکنند و همواره به دنبال کارکرد سریع و آسان نرم افزار هستند که بتواند نیازهای کاربران را برطرف سازد.
بروزرسانی رابط کاربری
بروزرسانی رابط کاربری یکی از جذاب ترین نوع بروزرسانی برای کاربران نرم افزار است. در این نوع بروزرسانی تغییرات ایجاد شده در ظاهر نرم افزار است. بروزرسانی رابط کاربری میتواند از تغییر ظاهر یک دکمه گرفته تا تغییر ظاهر کل رابط کاربری نرم افزار شامل شود. معمولا شرکت های بزرگ نرم افزاری هر ساله نسخه ای جدید از نرم افزارهای خود را ارائه میدهند که بارز ترین تغییر در این نسخه های نرم افزار تغییرات ظاهری نرم افزار است.
دلایل بروزرسانی نرم افزار:
بروزرسانی نرم افزار ها با اهداف و دلایل زیادی انجام میشود. برخی بروزرسانی به منظور افزایش سرعت و بهبود نرم افزار است و برخی دیگر به منظور تغییرات ظاهری که برای کاربران ایجاد تنوع کند. در برخی حالات بروزرسانی ها جنبه اقتصادی و بازاریابی و فروش نرم افزار دارد. به عنوان مثال برخی شرکت های بزرگ که هر ساله یک نسخه جدید از نرم افزار را ارائه میدهند، تغییرات زیرساختی و ظاهری بزرگ که تغییرات زیادی برنامه ایجاد میکند به عنوان نسخهای جدید از نرم افزار ارائه میکنند و با فروش نسخههای جدید درآمدهای قابل توجهی جذب میکنند. برخی شرکت ها هم هر چند سال یک بار یک نسخه کامل متفاوت از نرم افزار قبلی را ارائه میکنند شرکت هایی مثل مایکروسافت که هر چند سال یک بار یک سیستم عامل جدید معرفی می کنند که ماهیت اصلی سیستم عامل همان است ولی تغییرات زیرساختی و ظاهری فراوانی دارد اما همان کارکرد قبلی خود را دارد. مانند سیستم عامل های ویندوز و اندروید.

نرم افزار حسابداری مانند همهی نرم افزارهای ویندوزی نیازمند پیشرفت و بهبود و تغییرات است، جدا از تغییرات قوانین حسابداری، تغییراتی در ظاهر و وابسته به نظرات و پیشنهادات کاربران، باید در نرم افزار ایجاد شود تا بتوانند نیاز کاربران را برطرف کند. از آنجا که حسابداری و مخصوصا نرم افزار حسابداری برای کاربران اهمیت ویژهای دارد، ارائه آپدیت و ایجاد تغییرات از حساسیت بالایی برخوردار است و نیاز به دانش و تخصص بالایی است.
بروزرسانی نرم افزارهای کاوش:
شرکت کاوش با استفاده دانش و تخصص و تجربه کافی در فواصل زمانی مشخص، اقدام به ارائه بروزرسانی برای نسخه های نرم افزار کاوش میکند.
این بروزرسانی ها با توجه به تغییرات قوانین حسابداری و نیازهای کاربران و تغییر در ظاهر برنامه برای کاربران نرم افزار ارائه میشود. در ادامه میتوانید طریقه بروزرسانی نرم افزارهای کاوش را مطالعه کنید.
شرایط بروزرسانی نرم افزارهای حسابداری کاوش:
برای هرکاری نیاز به شرایط و پیش نیازهایی است و بروزرسانی نرم افزار هم از این قائده مستثنی نیست. شرایط و پیش نیاز های عمومی برای بروزرسانی تمامی نرم افزارهای کاوش به شرح زیر است:
- دسترسی به اینترنت
- عدم استفاده از vpn و فیلترشکن برای سهولت در دریافت بروزرسانی
- اطمینان از اتصال صحیح قفل سخت افزاری
- اطمینان از داشتن اعتبار پشتیبانی
- ورود به نرم افزار با حساب کاربری با سطح دسترسی نامحدود (administrator)
نکته: در نرم افزارهای دارای نسخه سرور و کلاینت اطمینان حاصل شود که نرم افزار روی سیستم های دیگر در حال اجرا نباشد.
آموزش بروزرسانی نرم افزارهای کاوش :
برای بروزرسانی نرم افزار های حسابداری کاوش 3 روش وجود دارد که کاربران می توانند هر کدام از روش های بروزرسانی را که ترجیح میدهند انتخاب کنند.
- روش اول:
اگر سیستم به اینترنت متصل باشد هنگامی که وارد نرم افزار شوید اعلان بروز رسانی در نوار بالایی منوی اصلی کنار نام کاوش نمایان میشود.
بر روی بروزرسانی کلیک کرده و نرم افزار به صورت اتوماتیک به آخرین نسخه بروزرسانی میشود.
- روش دوم:
وارد نرم افزار شوید در منوی اصلی در بخش خدمات اینترنتی روی گزینه با عنوان (3. بروزرسانی نرم افزار) کلیک کنید تا نرم افزار به صورت اتوماتیک بروزرسانی شود. - روش سوم:
هنگامی که یکی از محصولات گروه نرم افزاری کاوش روی سیستم نصب و راه اندازی میشود برنامه با عنوان بروزرسانی کاوش روی دسکتاپ دیده میشود. با کلیک و اجرای این برنامه در قسمت ساعت و تاریخ در نوار وظیفه ویندوز در سمت راست اعلانی نمایش داده خواهد. با کلیک بر روی دکمه بروز رسانی نرم افزار شما به آخرین نسخه موجود بروزرسانی خواهد شد.
جمع بندی:
بروزرسانی و آپدیت نرم افزارها از جمله مجموعه خدماتی است که باید توسط شرکت های نرم افزاری با توجه به قرارداد کاری، برای کاربران دارای اعتبار پشتیبانی ارائه گردد و شرکت های نرم افزاری همه روزه در تلاش برای ارائه خدمات مناسب تر و مطلوب تر برای کاربران خود هستند.
واحد پشتیبانی کاوش در ساعات اداری در دسترس کاربران کاوش قرار دارند و کاربران میتوانند سوالات و مشکلات خود را با مشاوران و کارشناسان واحد پشتیبانی کاوش مطرح کنند. برای ارتباط با این مجموعه اینجا کلیک کنید.
جهت مشاهده امکانات نرم افزار حسابداری پیمانکاری کلیک کنید.
جهت مشاهده امکانات نرم افزار حسابداری آسانسور کلیک کنید.
جهت مشاهده امکانات نرم افزار حسابداری کلیک کنید.
جهت مشاهده امکانات نرم افزار حسابداری شرکتی کلیک کنید.
جهت مشاهده امکانات نرم افزار مدیریت حمل و نقل کلیک کنید.
جهت مشاهده امکانات نرم افزار سهام کلیک کنید.