نرم افزار مناسب کسب و کار

نرم افزار مناسب کسب و کار

مقدمه:

همواره بین صاحبین کسب و کار این سوال مطرح می‌شود که نرم افزار مناسب کسب و کار من کدام است؟ نرم افزار حسابداری به درد کار من می‌خورد؟ آیا نرم افزاری اختصاصی برای کسب و کار من وجود دارد؟ و بسیاری سوال دیگر همواره ذهن مدیران را مشغول به خود کرده است. مسئله ای که در اینجا اهمیت پیدا میکند این است که آیا تمایل دارید از روش مدیریت سنتی به سمت مدیریت مدرن یا همان مکانیزه پیش بروید؟

مدیران همواره تمام تلاششان را برای پیشرفت و افزایش سود و بازدهی کسب و کار خود انجام می دهند، این رشد و پیشرفت به عوامل متعددی بستگی دارد مثلا استخدام کارمندان متخصص و با تجریه و استفاده بهینه از منابع و امکانات.

نرم افزار حسابداری مناسب کسب و کار

چرا استفاده از نرم افزار حسابداری؟

با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی و آسان تر شدن زندگی برای انسان ها و مکانیزه شدن کسب و کار و ها نیاز است که مدیران و صاحبین کسب و کار با توجه به بازار در حال رشد خود را بروز نگه داشته و با آن تطبیق پیدا کنند. امروزه کمتر دیده می شود که در مغازه‌ای از ترازوهای قدیمی و با استفاده از وزنه اجناس و کالاها را وزن کند یا در فروشگاهی با استفاده از چرتکه حساب و کتاب خرید شما را انجام دهند. این روشهای قدیمی جدا از اتلاف وقت، میزان خطای بالایی داشتند و هرگز نمی شود به طور 100% به محاسبات آنها اعتماد کرد از سویی با توجه به تغییر نسل و ورود افراد جوان به بازار کار کمتر کسی پیدا می شود که بتواند محاسبات را با استفاده از چرتکه انجام دهد و بتواند به سرعت و بدون اشتباه به محاسبات بپردازد.
استفاده از نرم افزار حسابداری جدا از آنکه در کاهش هدر رفت زمان کمک میکند کاهش هزینه ها را در پی دارد از این رو نیاز به استفاده از نرم افزار حسابداری بیش از پیش احساس می شود.

آشنایی کامل با کسب و کار

حسابداران، مدیران و صاحبین کسب و کار قبل از اینکه برای مغازه، فروشگاه، شرکت و یا سازمان خود بخواهید نرم افزاری انتخاب کنید باید اول با کسب و کار خود آشنایی کامل داشته باشید و نیاز هایی که در سیستم شما است را مشخص کنید:

گام اول: باید لیستی از تمامی اتفاقی که در کسب و کار شما می افتد و مرتبط با واحد مالی است را مشخص کنید.

 

گام دوم: تمامی افرادی که در این پروسه درگیر هستند باید با سطح دسترسی و شرح وظایف مشخص شوند.

 

گام سوم: نحوه ی محاسابات به چه صورت انجام می‌شود؟ نقدی، اعتباری، پرداخت الکترونیک، اقساطی و ...

 

گام چهارم: ویژگی هایی که باید نرم افزار حسابداری مد نظر شما داشته باشد را مشخص کنید.

گام پنجم: کسب اطلاعات در مورد شرایط و خدمات پشتیبانی، رابط کاربری، شرایط و نحوه بروزرسانی نرم افزار، زیر سیستم ها و ماژول های قابل نصب

توصیه: کارشناسان شرکت نرم افزاری کاوش به شما پیشنهاد می کنند که از نرم افزارهای مدیریتی و حسابداری اختصاصی کسب و کار خود استفاده کنید. به عنوان مثال اگر در حوزه پیمانکاری و ساختمانی فعالیت می کنید، به دنبال نرم افزارهای حسابداری پیمانکاری و ساختمانی باشید.

نرم افزار حسابداری کاربردی

نرم افزار حسابداری از گروه نرم افزار های کاربردی هستند که عملیات های پردازشی حسابداری را در داخل ماژول های کاربردی مثل: حساب های دریافتنی، حساب های قابل پرداخت، سند حسابداری، تراز حساب،  اسناد حقوق و دستمزد و ... ثبت و پردازش می کند.
نرم افزار حسابداری ممکن است توسط یک شرکت در داخل شرکتی دیگر استفاده شود و یا توسط شخصی به صورت حقیقی خریداری شود و یا حتی ممکن است ترکیبی از یک بسته نرم افزاری با اعمال تغییرات اختصاصی برای یک شرکت یا سازمان باشد.

نرم افزار حسابداری مناسب کسب و کار

انواع نرم افزار حسابداری

نرم افزارهای حسابداری به طور کلی به پکیج های پنجگانه تقسیم می شوند. این پکیج ها شامل : دفتر کل، حساب های دریافتی، حساب های پرداختی (بستانکار)، حقوق و دستمزد و همچنین گزارش گیری های متنوع وابسته به نیاز های کاربران است.

انواع سیستم های حسابداری

از مهمترین سیستم های حسابداری می توان به سیستم مدیریت فاکتور و صدور صورتحساب اشاره کرد که از کوچکترین مغازه ها تا شرکت هایی بین المللی به این سیستم ها نیاز دارند.

برخی دیگر از سیستم های حسابداری، نرم افزار های بودجه بندی و پیش بینی هستند که با پیش بینی هزینه ها، گزارش های جامعی برای مدیران و صاحبان مشاغل ارائه می دهند که مدیران بتوانند در تصمیم گیری ها دقیق تر عمل نمایند.

نرم افزار های حسابداری دارایی ثابت، از دیگر سیستم های حسابداری هستند. این نرم افزار ها با ارائه گزارش هایی مواردی از قبیل اموال و دارایی ثابت سازمان، وضعیت خسارت، استهلاک و جایگزینی، بیمه، نگهداری و تعمیر و ... را به اطلاع مدیران می رساند.

نرم افزار مدیریت حقوق و دستمزد به مدیران و حسابداران قابلیت های زیر را ارائه می دهد: امکان صدور فیش حقوقی، پرداخت مالیات های دارایی ماهانه و ارزش افزوده فصلی، حق بیمه پرسنل، بررسی ماموریت ها و ...

پیشنهادی شگفت انگیز به مدیران و حسابدارن:

حال که با انواع نرم افزار های حسابداری و سیستم های حسابداری آشنایی پیدا کردید، می توانید نرم افزار حسابداری مناسب کسب و کار خود را شناسایی و تهیه نمایید. پیشنهاد ما به شما نرم افزار حسابداری کاوش  است که داراری سه زیر سیستم : حسابداری، انبارداری و خزانه داری است که در سطح های مختلف معرفی شده است و از کسب و کاری کوچک تا سازمانی بزرگ را می تواند مدیریت کند .
با استفاده از نرم افزار حسابداری کاوش  در بازه های زمانی مختلف می توانید از میزان هزینه ها و سود و زیان، گردش حساب ها و مشتری ها، تنخواه و بازاریاب و ... آکاه شوید.

از ویژگی های دیگر نرم افزار حسابداری کاوش می توان به گزارشات مربوط به اداره دارایی و انتقال حساب ها به سال جدید به راحتی و بدون دردسر اشاره کرد.

نظرات

0 نظر ارسال نظر