ده واقعیت جالب ساختمانی | نرم افزار حسابداری ساختمان سازی :
صنعت ساخت و ساز عرصه وسیع و گسترده ای است که در کنار و همزمان با جامعه تکامل می یابد. هرچه جامعه رشد و نوآوری بیشتری پیدا کند ، صنعت ساخت و ساز نیز تکامل بیشتری خواهد داشت.
از زمان اهرام ثلاثه مصر، صنعت ساخت و ساز در حال رشد است تا به جایی که امروز است برسد، تا جایی که گزارش ها حاکی از آن است که 7 درصد تولید ناخالص داخلی ایالات متحده در سال 2017 را صنعت ساختمان سازی تشکیل داده است . در سالیان اخیر کشورهای پیشرفته و پیشرو در زمینه ساختمان سازی از دستگاه های مکانیکی فاصله زیادی گرفته اند و اکنون با بهره گیری از فناوری پیشرفته مانند هواپیماهای بدون سرنشین ( پهباد ) برای نظارت، نقشه برداری و در کل بهره وری بهتر پروژه استفاده می کنند. همچنین در گذشته بیشترین زمینه کاری در ساختمان سازی برای مردان بوده است و زمانی زیادی گذشته تا بتوانیم بانوان را در این صنعت ببینیم و امروزه بانوان زیادی مشتاق هستند تا در ساختمان سازی و خصوصا طراحی های داخلی و خارجی فعالیت داشته باشند و باعث پیشرفت بیشتر صنعت ساختمان سازی شوند.
هنوز واقعیت های زیادی در مورد ساخت و ساز و ساختمان سازی وجود دارد که بسیاری ، حتی آنهایی که در این صنعت فعالیت می کنند، آنها را نمی دانند. خوشبختانه، ما لیستی از برخی از جالب ترین واقعیت های ساختمانی را گردآوری کرده ایم تا بتوانید دیدگاه بهتری و اطلاعات بیشتری نسبت به این صنعت داشته باشید. در انتهای مطلب نیز می توانید با امکانات و ویژگی های نرم افزار حسابداری ساختمان سازی آشنا شوید و درخواست مشاوره و دموی رایگان خود را ثبت کنید.

1: اهرام ثلاثه مصر بلندترین سازه جهان برای بیش از 3850 سال بودند!
گفته می شود که این سازه از بیش از 2،300،000 بلوک سنگ آهک ساخته شده است ، اگرچه هیچ کس نمی تواند در مورد اینکه کارگران آنها را کشیده ان ، برداشته یا چرخانده و به جای خود گذاشته اند به نتیجه ای قایل توافق رسید. با در نظر گرفتن هزینه های امروزی، از قرار هر قطعه 496 دلار بعلاوه حقوق کارگران و مواد و مصالح ، ساخت اهرام مصر 1.2 میلیارد دلار هزینه دارد!
از آنجایی که اهرام مصر در حدود 2560 سال قبل از میلاد مسیح ساخته شده
اند، با ارتفاعی تقریبا 139 متر ، بلندترین ساختمان جهان از زمان اتمام آن تا سال 1311 میلادی بوده است. در حال حاضر برج خلیفه بلندترین سازه در جهان است ، اما هیچ بنایی به مدتی که اهرام مصر این عنوان را حفظ کرده، نتوانسته در صدر بلندترین سازه جهان قرار بگیرد.

2: بتن محبوب ترین مصالح ساختمانی در طول تاریخ بوده است:
از معروف ترین ساختمان سازی های بتنی می توان به معبد Pantheon واقع در رم ایتالیا اشاره کرد. این معبد در حدود 126 سال قبل از میلاد مسیح و با بتن ساخته شده است.در حقیقت ، رومیان باستان بتن مخصوص خود را ایجاد کردند که ما امروزه نیز هنوز به سختی به ترکیبات آن می توانیم پی ببریم (مواد نامشخص آهکی ، آب دریا و خاکستر آتشفشانی)
سد هوور Hoover Dam در زمان ایجاد آن بزرگترین سازه بتنی بود که آن زمان ساخته شده بود و از بیش از 3.25 متر مکعب بتن استفاده شده بود. در حال حاضر ، سد گراند کولی Grand Coulee بزرگترین سازه بتنی جهان است ، با استفاده از بیش از 11،975،521 متر مکعب بتن (برای مقایسه ، در ساختمان مسکونی امروزی به طور متوسط از 66.5 متر مکعب بتن استفاده می شود)
امروزه با بهبود بازار مسکن ، نیاز به متخصصان و تجهیزات بتنی افزایش یافته است.

3: موتور بخار حمل و نقل در ساخت و ساز را متحول کرد:
در زمان انقلاب صنعتی، جهان نیز در حال مدرنیزه شدن بود، اما موتور بخار باعث سرعت بخشیدن به این امر شد. مواد ساختمانی با استفاده از لوکوموتیوهایی که از موتور بخار استفاده می شدند، می توانستند به سرعت از طریق راه های زمینی منتقل شوند.
با گذشت زمان ، موتور های دیزل جایگزین موتورهای بخار شدند. موتورهای دیزل را به دلیل قابلیت اطمینان به موتورها ، تعمیر و نگهداری پایین و سرعت بیشتر قابلیت هایی بیشتر نسبت به موتور های بخار داشتند. در حال حاضر ، فقط یک لوکوموتیو بخار در راه آهن کلاس یک در منطقه ای در آمریکا وجود دارد که هیچگاه بازنشسته نشده است و عمدتاً برای جلوه های ویژه و فیلم های سینمایی استفاده می شود.
با این وجود ، کارآیی و سازگاری حمل و نقل با ساختمان سازی بر اساس انقلاب صنعتی و تولید موتور بخار بنا شده است.

4: میانگین سن کارگر ساختمانی به 42 سال رسیده است:
بر اساس آماری منتشر شده در سال 2019 در کشور های توسعه یافته، سن کارگران ساختمانی با میانگین 42 سال سن، یک سال از میانگین سنی یک کارمند دولت بالاتر است. کمبود مداوم کارگران ساختمانی و افزایش تقاضا برای نیروی کار باعث افزایش سن متوسط کارگران ساختمان سازی شده است. از سویی در کشورهای کم جمعیت که در حال پیشرفت هستند نیاز به نیروی انسانی از همه بیشتر احساس می شود و این باعث می شود بسیاری از افراد بعد از بازنشستگی به سمت کارهای ساختمان سازی روی بیاورند که هم درآمد بیشتری داشته باشند هم وقت خود را هدر ندهند.

5: نسل های جوان کمتر علاقه مند به صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی هستند.
براساس داده های سرشماری در سال 2019 در کشورهای پیشرفته ، تعداد افراد و کارگران 24 ساله یا جوانتر که وارد صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی می شوند، بین سالهای 2005 تا 2016 حدود 30٪ کاهش یافته است.
البته این آمار تحت تاثیر افزایش ظرفیت دانشگاه ها و مشاغل جدید و استارت آپ ها نیز قرار می گیرند. از نکات قابل توجه دیگر در کشوری مثل آمریکا این است که جوانان تصورات غلط زیادی درباره صنعت ساختمان سازی دارند، مانند این که این صنعت به نوعی ناپایدار است و تحت تاثیر موارد زیادی از جمله تورم، تغییرات فصلی و یا حتی بلایای طبیعی قرار می گیرد. یا اینکه در مقایسه با مشاغل آکادمیک و دانشگاهی درآمد بیشتری کسب می کنند.
جهت دریافت مشاوره و دموی رایگان نرم افزار حسابداری ساختمان سازی کاوش درخواست خود را در زیر ثبت کنید.

6: اگرچه صنعت ساختمان سازی در حال رشد است ، اما در حال حاضر کمبود کارگران ساختمانی وجود دارد.
صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی از زمان بحران مسکن در سال 2008 بهبود یافته و رشد خیلی خوبی کرده است ، اما همچنان کمبود نیروی کار در صنعت ساختمان سازی وجود دارد و تقاضا برای نیروی کار انسانی در ساختمان سازی به طور روزانه در حال بیشتر شدن است. دلایل زیادی وجود دارد که این اتفاق می افتد، اما بسیاری از شرکت ها با ارائه مزایای رقابتی این موضوع را برطرف می کنند.

7: نقش زنان در ساختمان سازی و ساخت و ساز
در طول جنگ جهانی دوم ، هزاران زن مشغول کار ساخت و ساز بودند . بین سالهای 1940 و 1945 ، نیروی کار زنان 50 درصد رشد کرد. پس از پایان جنگ، تا 85 درصد از زنان می خواستند شغل خود را حفظ کنند و به طور موثری راه را برای زنان در نیروی کار هموار کردند. امروزه زنان تنها 9/9 درصد از کارگران ساختمان سازی را تشکیل می دهند.
اگرچه زنان در ساختمان سازی فقط 9/9 درصد از نیروی کار را تشکیل می دهند ، اما تعداد زنان در سایت های ساختمان سازی حتی تعداد کمتری نیز دارد، زیرا اکثر زنان در ساخت و ساز در یک ساختمان مانند دفتر هستند. از آنجا که زنان حدود 47 درصد از کل نیروی کار را تشکیل می دهند ، این بدان معناست که صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی از کمتر از 2 درصد از کل زنان شاغل استفاده می کند. تا پایان سال 2020 ، زنان 25 درصد از نیروی کار ساختمانی را تشکیل خواهند داد. بسیاری از شرکت ها به دنبال استخدام زنان بیشتری در ساختمان سازی هستند و این یعنی مقابله با برخی از موانع موجود در صنعت ساخت و ساز. خوشبختانه ، در بسیاری از موارد زنان گام های موفقی برداشته و مورد تشویق مافوق خود قرار می گیرند. تنها در سال 2018 ، تقریبا از هر 3 شرکت 1 شرکت ساختمانی، یک زن را در یک مقام ارشد استخدام کرده است. به همین ترتیب ، از سال 2007 تا 2018 تقریباً 94 درصد از زنانی که صاحب یک شرکت ساختمان سازی و ساخت و ساز بودند رشد داشته اند. تا پایان سال 2020 پیش بینی می شود که زنان 25 درصد از کل نیروی کار ساختمانی را به خود اختصاص دهند.

8: تا امروز نزدیک به 1713 میلیون تن فولاد در جهان مورد استفاده قرار گرفته است.
در طول انقلاب تکنولوژیک و انقلاب صنعتی دوم ، هنری بسمر Henry Bessemer روشی را برای تولید انبوه فولاد به نام فرایند بسمر ابداع کرد. قبلاً برای تبدیل سه تا پنج تن آهن به فولاد، یک روز کامل طول می کشید، اما با اختراع فرآیند Bessemer ، فقط کمتر از 20 دقیقه طول می کشید تا آهن به فولاد تبدیل شود.
در سال 2018 در کشور آمریکا، از 1712.1 میلیون تن فولاد استفاده شده است که 2.6 میلیون تن برای راه آهن و مسیرها و 18.8 میلیون مورد صرفاً برای میله های تقویت کننده بتن مورد استفاده قرار گرفته است.

9: رشد بی سابقه استفاده از پهپاد در صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی
در سال گذشته در کشور های اروپایی و آمریکایی 239 درصد رشد استفاده از پهپاد در صنعت ساختمان سازی وجود داشته است. با پیشرفت تکنولوژی در گذر زمان، روش های ساخت و ساز نیز بهبود یافته اند. به عنوان مثال ، استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین (پهباد و هلی شات) در اماکن ساختمانی بیش از 239 درصد در سال گذشته رشد کرده است که بیشترین رشد را در این صنعت است. صنایع معدن و کشاورزی پشت سر صنعت ساخت و ساز و ساختمانی قرار دارند و با رشد 198 درصدی و 172 درصدی به ترتیب در سال گذشته در رتبه های بعدی قرار دارند.
مانور هوایی هواپیماهای بدون سرنشین و توانایی ضبط فیلم و عکس گرفتن باعث بهبود و پیشرفت پروژه های ساختمان سازی شده است.

10: کمبود نیروی کار در صنعت ساختمان سازی رونق تکنولوژیکی ایجاد کرده است.
صنعت ساخت و ساز همیشه در مواجهه با تغییر با نوآوری پاسخ مثبت داده است. کمبود نیروی کار، آگاهی از پایداری و پیشرفت نرم افزار های نقشه کشی و طراحی و همچنین نرم افزار حسابداری ساختمان سازی ، فناوری ساخت و ساز را به یک حالت علمی تخیلی تبدیل کرده است. چیزهایی مانند اسکلتهای خارجی در حال حاضر در این زمینه گسترش یافته اند تا به برخی از مشاغل دشوارتر کمک کنند و یا استفاده از نرم افزار های نقشه کشی و نرم افزار 3 بعدی ساز هر ساله در حال پیشرفت هستند و باعث صرفه جوبی در وقت و هزینه برای شرکت های ساختمان سازی می شود.
نرم افزار حسابداری ساختمان سازی :
نرم افزاری حسابداری ساختمان سازی نوعی از حسابداری مالی را ارائه می دهند که به طور خاص برای پیمانکاران طراحی شده است. ویژگی های مخصوص این گونه نرم افزار ها معمولاً شامل حسابداری پروژه ، صدور صورت حساب تخصصی پیشرفت کار، مدیریت مواد و مصالح و ... می باشد.
این که پروژه ساختمان سازی شما مسکونی ، تجاری یا صنعتی است، هیچ تفاوتی ایجاد نمی کند، یک نرم افزار حسابداری ساختمانی به گزارش دهی از سود و زیان و هزینه ها در هر لحظه مانند مواد و نیروی کار ، پیگیری درآمد و حقوق کارمندان کمک می کند.
با وجود اینکه نرم افزارهای حسابداری متنوعی وجود دارد، این شما هستید که باید تصمیم بگیرید که کدام گزینه برای شما مناسب است. یک مدیر یا مهندس شاغل در ساختمان سازی باید به جای نگرانی در مورد امور مالی ، وقت خود را برای مدیریت فعالیت های پروژه بگذارد. از این رو می توانید از نرم افزار حسابداری ساختمان سازی برای مدیریت امور مالی خود استفاده کنید.
شما می توانید نظرات خودتان را در ارتباط با ده واقعیت جالب ساختمانی و موارد مرتبط با نرم افزار حسابداری پیمانکاری کاوش را با ما در میان بگذارید. در پایان امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید، برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با خدمات و امکانات نرم افزارهای حسابداری مجموعه کاوش می توانید با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.
منابع: