مقدمه:
افغانستان از کشورهای در حال توسعه است و در دهه گذشته شاهد رشد بی سابقه ای در صنعت ساخت و ساز و ساختمان بوده است و صنعت ساخت و ساز در افغانستان در مقایسه با سایر صنایع، توانسته بیشترین میزان سرمایه گذاری را با بیش از 35 درصد در بخش خصوصی به خود اختصاص دهد. بنا به گزارش اداره حمایت از سرمایه گذاری در افغانستان آیسا ، در سال 2014 تا 2015 ، 729 ساختمان به ارزش 170 میلیون دلار ساخته شده و 523 ساختمان زیر ساخت آن در حال تکمیل است. بر اساس آمار وزارت تجارت و صنایع، 25 تا 40 درصد ارزش فعالیتهای ساختمانی در افغانستان مربوط فعالیتهای محلی، کارگران ماهر و تاجران شده و 60 الی 75 درصد آن مربوط مواد ساختمانی، نظارت و مخارج بین المللی می گردد. این میزان سرمایه گذاری در 13 سال اخیر بالغ بر 3 میلیارد دلار در بخش صنعت ساختمان و ساخت و ساز سرمایه گذاری شده است.
از دلایل اصلی افزایش تقاضای مسکن در افغانستان، گسترش سریع شهرنشینی، رشد بالای جمعیت و مواردی مانند بازگشت طیف وسیعی از مهاجران طی سال های اخیر است. همچنین در سال های 2017 و 2018 شرکت های مهندسی و ساختمان سازی کشورهای اروپایی و آمریکایی با سرمایه گذاری بالغ بر 200 میلیون دلار در صنعت ساخت و ساز و ساختمان سازی افغانستان ، وارد این کشور شده اند.
شهرک سازی و ساختمان سازی در افغانستان :
با توجه به افزایش شهرنشینی، رشد جمعیت و بنا بر گزارش وزارت شهرسازی افغانستان ، در یک دهه گذشته تعداد افراد شهرنشین از 20 درصد جمعیت این کشور به بیش از 35 درصد رسیده و حداقل به 3 میلیون مسکن در افغانستان نیاز داریم.
شرکت های پیمانکار و انبوه ساز می توانند با سرمایه گذاری در بخش مسکن سازی و شهرک سازی از ظرفیت های بالقوه این بازار استفاده کنند.

شهر جدید کابل در افغانستان :
یکی از بزرگترین پروژه های شهرسازی در افغانستان ، شهر جدید کابل است. پروژه شهر جدید کابل در شرق کابل و حدفاصل میدان هوایی بین المللی حامد کرزی و پایگاه هوایی بگرام قراردارد.
شهر جدید کابل دارای حدودا 740 کیلومتر مربع فضای شهری است و با ایجاد حدود 600 هزار واحد مسکونی برای 3 میلیون شهروند، مشکل تراکم جمعیت را در پایتخت افغانستان حل خواهد نمود.
پیمانکاری در افغانستان :
با توجه به ظرفیت های گفته شده و بازارهای متعدد ساخت و ساز و سرمایه گذاری، پیمانکاران مشکلی در بحث بازار کار نخواهند داشت. یکی از مسائلی که مورد توجه پیمانکاران در افغانستان قرار می گیرد، موارد مربوط به حسابداری و مدیریت مالی است. حسابداری پیمانکاری یکی از مباحثی است که با در نظر گرفتن قیمت متفاوت مواد و مصالح و مواردی همچون امور مالی پیمانکاران جزء و کل و همچین شرکت ها و پروژه های مختلف، ممکن است باعث پیچیدگی حسابداری برای پیمانکاران شود.
با استفاده از نرم افزار حسابداری پیمانکاری می توانید تمامی این مسائل و مشکلات را مدیریت نمایید و به راحتی موارد مربوط به حسابداری و امور مالی خود را با استفاده از نرم افزار حسابداری پیمانکاری کاوش برطرف سازید.

نرم افزار حسابداری پیمانکاری در افغانستان :
بسیاری از پیمانکاران و فعالان در صنعت ساختمان برای مدیریت مالی و حسابداری خود نیازمند برنامه ای جامع برای مدیریت مالی و حسابداری پروژه ها و شرکت های ساختمانی خود هستند، از این رو نیاز به وجود ابزاری قدرتمند و کاربردی که بتواند تمامی نیازهای پیمان کاران افغانستان را برطرف سازد به وضوح احساس می شود.
نرم افزار حسابداری پیمانکاری کاوش ابزاری است که به صورت ویژه برای پیمان کاران و شرکت های ساخت و ساز ، طراحی و برنامه نویسی شده است. از ویژگی های مهم نرم افزار حسابداری پیمان کاری کاوش می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مدیریت آسان پروژه های مختلف به صورت نامحدود و مجزا
- ثبت قرارداد و عملکرد کارفرمایان، پیمانکاران، کارگران، شرکا و غیره
- ثبت خرید و مصرف مصالح در هر پروژه
- آکاهی از هزینه ها، سود و زیان هر پروژه
- گزارشات پروژه ها به صورت تجمیعی و تفکیکی
- و ...

جهت مشاهده دموی رایگان نرم افزار حسابداری پیمان کاری پروژه ای در افغانستان کلیک کنید.
نرم افزار حسابداری ساخت و ساز و پیمانکاری کاوش در افغانستان :
تمامی مهندسین ، پیمان کاران و فعالان صنعت ساخت و ساز در افغانستان می توانند از روش های زیر با کارشناسان شرکت کاوش در ارتباط باشند و از مشاوره و دموی رایگان نرم افزار حسابداری پیمانکاری کاوش بهره مند شوند:
مراجعه به سایت کاوش به آدرس www.kavoshfarda.com و یا www.kvf.ir و ثبت درخواست دموی رایگان
ارتباط از طریق شبکه های اجتماعی